2019-07-22
Nu har alla valpar flyttat till sina nya hem och det känns tomt. Vi hoppas alla valpköpare får uppleva det vi fått göra med tidigare kullar; bra jaktegenskaper och goda resultat på utställningar. Fast först lite viltspår förstås.
collage Disavalpar

2019-06-26
Här kommer lite ”porträttbilder” på valparna som nu hunnit blir 5 veckor. Det är ett livligt gäng som ser till att vi kommer upp tidigt på morgnarna. Dom är helt underbara förstås och vi kan studera dem länge. Närkontakten när vi sitter på golvet med dem börjar kännas för tänderna är vassa och det är klart att dom måste prova dem.
Lilla BlåLilla BrunLilla GråLilla GulLilla Orange, tikLilla Rosa

2019-06-15
Nu har valparna blivit nästa 4 veckor och det är full fart i valplådan. Dom har också börjat äta valpfoder med varierande framgång, inte så lätt när ”sicken” ännu lockar mest.Valp-matValpar01 10 juni-19Valpar02 10juni-19

2019-05-20
I natt föddes Disas kull. Det blev 4 tikar och 2 hanar. Disa valpade lätt när det väl drog igång och kullen är jämn. Ränderna bleknar på några dagar.

Alldeles nyfödda och ännu inte torra

Alldeles nyfödda och ännu inte torra

 

2018-03-19
Disa är parad med Pondus (Storylines Trubbel i stamtavlan) och väntar valpar vecka 20-21. Som synes är han en stilig herre som utmärkt sig på utställning.
Pondus uställning

Så här berättar hans ägare om jaktegenskaperna: Pondus har stor jaktlust, bra fart i söket, jobbar intensivt, driver lagom (45-60 min) både hare och rådjur och han har ett kraftfullt och tätt skall och en mycket bra återgång. Allt beror på tid i skogen, vilttillgång mm. Man måste se helheten hos hunden. Läs mer på www.storylines.se
Storylines Trubbel o Disa 3 gen